Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
AIK
AIK
Borta
Sirius
SIR

Viktig kamp i nedre delen av tabellen

3 januari 2018 11:30
Matchguide

AIK och Sirius ligger inför kvällens möte på samma poäng och klarar sig precis över det nedre strecket. Med 18 inspelade poäng ligger AIK på plats elva och gästerna är tolva. Nu ska lagen göra upp om tre poäng och försöka skapa lite mer andrum till jagande Örebro.


AIK - Sirius

19.00 Solnahallen

Fem senaste AIK: F, F, V, V, F

Fem senaste Sirius: F, V, V, V, F

AIK har på de fem senaste matcherna inkasserat två stycken tre poängare och en enpoängare efter att Dalen vunnit med 5-4 på straffar i slutet av november. Men nu är det nytt år och nya möjligheter. Stockholmarna har två poäng ned till Örebro som ligger näst sist och den poängskillnaden vill man nu öka ytterligare.

Men det är ingen lätt uppgift som väntar. På besök kommer nämligen ett formstarkt Sirius. Gästerna kommer senast från en förlust mot tabelltvåan Storvreta, men innan dess hade Uppsalalaget tre raka vinster. Likt kvällens motstånd har Sirius 18 inspelade poäng och två poäng ned till Örebro under strecket.

Lagen har mötts en gång tidigare den här säsongen, den 18 oktober bjöds vi på ett riktigt målkalas när vann AIK med 13-8. Men räkna med en tuff och hård kamp in i det sista när båda lagen går för att skapa andrum till bottenlagen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ AIK-Sirius via SSL Play.