Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Sirius
SIR

Drews och Lundmark briljerade - Sirius mirakelvände

19 januari 2019 20:15
SSL Herr

Med sitt andra hattrick på lika många matcher satte Malte Lundmark upp Falun i ledning, men bortaspecialisterna slog tillbaka. Sex mål i slutperioden såg till att Sirius vände på allt och Jakob Drews med stor hjälte i skrällen.


Resultatet:

Falun - Sirius 6-8 (2-1, 2-1, 2-6)

Mål Falun: Malte Lundmark 3, Thomas Holmgren 2, Rasmus Enström

Mål Sirius: Jakob Drews 3, Filip Björk 2, Filip Eriksson, Johan Widh, Kevin Söderling

Rubrikerna:

– Det började ju så bra för Falun, även om laget visserligen åkte på en tidig kalldusch. Kevin Söderlings 0-1 efter 46 sekunders spel följdes upp fyra raka hemmamål. Två av dessa gjordes av Malte Lundmark, som inte var färdig där.

– För i den tredje perioden slog supertalangen till efter sju (!) sekunder och utökade till 5-2. Det innebar hattrick för Lundmark, 17-åringens andra den här spelveckan!

– Jakob Drews ville dock inte vara sämre och vid underläge med tre bollar reste sig Sirius. Drews tog först upp jakten med en reducering till 5-3, gjorde sedan 6-5 och utjämnade till sist genom sitt 6-6. Allt detta inom loppet av sex minuter.

– Filip Björk och Johan Widh såg därefter till att ta Sirius upp i ledning och där höll laget sig kvar. Uppsalalaget gjorde skickade totalt sex bollar i nät under slutperioden och är i hysterisk form. Sirius har nu vunnit sina fem senaste bortamatcher.

– Detta var den andra matchen i rad där Falun inte lyckades förvalta en ledning.