Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Sirius
SIR

TV: Galante har siktet inställt på SM-guld

15 september 2018 16:14

Det är en förväntansfull Alexander Galante Carlström som tillsammans med sitt IBF Falun ser fram emot en ny säsong och seriepremiären i SSL.


Det är bara dagar kvar till seriepremiären hemma mot Sirius när vi möter Alexander Galante Carlström i hemmaarenan Jalas Arena på Lugnet i Falun. Den här morgonen står det träning på schemat. Men inte egen träning. Vid sidan om den egna karriären som fixstjärna i IBF Falun tränar har även morgondagens stjärnor.

  • Åtta timmar i veckan, fyra träningar i veckan blir det med eleverna på Hagströmska Gymnasiet, berättar Alexander Galante Carlström samtidgit som han manar på eleverna i nya övningar. Ja det mesta i Galantes liv kretsar kring sporten, är det inte som lärare för eleverna på gymnasiet så är det fokus på en nya säsong med IBF Falun.
  • Vi har fått in lagkaptenen i landslaget Johan Samuelsson, en världscenter och Adam Colling som har öst in poäng i SSL tidigare så jag tycker det ser mycket bra ut och vi ska ha högt ställda förväntningar på laget inför säsongen, säger Alexander Galante Carlström.