Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Härligt med hemmamatch igen”

17 februari 2018 08:10
SSL HERR

”Vi går in med en skön känsla då vi vunnit de tre senaste matcherna och även lyckats vinna de tre senast mötena mot Helsingborg.” Det säger Johan Widh inför matchen mot Helsingborg.


Hej Johan. Grattis till vinsten senast mot Höllviken. Två mål från din klubba – kan du beskriva det avgörande 4-3 målet i sudden?

Tjena! Tack, tack. Vi har frislag på vår planhalva och de gör ett dåligt byte så de bara är tre på planen. Då ropar Drews till sig bollen av Wallén så vi kommer 2 mot 1 så lobbar han över den och jag får en felträff som går via målvakten och in. Väldigt skönt att se den gå in!

Hur skulle du beskriva matchen – oväntat jämn?

Nej det var den inte. De är ett skickligt lag som vi visste skulle komma ut och slita för varje centimeter. Under två första perioderna är de bättre än oss men tack vare Steineck och ett bra lågt försvar så ger vi oss själva chansen inför sista. Där tycker jag vi är bättre. Vi trycker på och till slut kan vi få dit en kvittering. Sen avgör vi i sudden rätt fort.

Tre vinster i de tre senaste matcherna – en bra känsla i laget?

Den är riktigt bra och det har den varit ett bra tag nu.

Imorgon är det dags för match igen – Helsingborg hemma. Hur har snacket gått i laget inför den matchen?

Japp, härligt med hemmamatch igen! Vi går in med en skön känsla då vi vunnit de tre senaste matcherna och även lyckats vinna de tre senast mötena mot Helsingborg. Annars pratar vi mer om vad vi kommer behöva göra för att lyckas vinna samt vad vi vill utveckla för att bli bättre.