Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

August Moberg klar för herrlaget

20 juni 2018 20:32

Sirius innebandy har gjort klart med August Moberg som målvakt de närmaste två säsongerna. August är 21 år och har trots sin ringa ålder flera års seniorspel bakom sig i div 1 och Allsvenskan där han representerat Rotebro.


August har tränat med laget i drygt tre veckor och har visat på god fysik och en väldigt bra attityd på träningarna.

Peter Tornberg, ordförande i Sirius innebandy kommenterar: "Vi är väldigt glada att ha gjort klart med August. I August får vi en talangfull, ambitiös och målmedveten spelare som har alla möjligheter att etablera sig i SSL och som kommer vara ett väldigt bra komplement till Tobias Steineck."

David Ahlmark om sin nya adept: "August tar med sig ny energi in i laget. Dels får vi en relativt ung målvakt som redan har en hel del rutin och samtidigt blir det nog en liten nytändning för Steineck med en ny utmanare om målvaktspositionen. Det ska bli riktigt spännande och följa Augusts utveckling hos oss. "

August själv om sitt nya lag och möjligheten i SSL: "Jättekul, detta är en dröm som går i uppfyllelse. Det känns bra med laget och ska bli sjukt spännande att få känna på SSL då jag känner mig redo att anta nya utmaningar."