Måndag
28 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Söndag
28 Aug 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Idag 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Fredag
02 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match

”Det är alltid surt att inte få med några poäng hem - oavsett motstånd”

17 januari 2018 14:04
SSL DAM

”Det är mycket som står för spel för båda lagen så det kommer nog bli en tajt men väldigt rolig match.” Det säger Maja Brodin inför matchen mot Malmö hemma i IFU Arena på lördag.


Hej Maja. Du inledde målskyttet i senaste matchen mot topplaget Mora men tyvärr räckte det inte hela vägen. Hur gick snacket i laget efter matchen?

Trots förlust så fanns det mycket positiva saker att ta med från matchen. Vi håller jämna steg med dem i 50 minuter och det är såklart väldigt bra med tanke på att Kais Mora är ett topplag. Men det är alltid surt att inte få med några poäng hem - oavsett motstånd.

På lördag kommer Malmö, som har samma poäng som er, på besök till IFU Arena. Hur går tankarna inför den matchen?

Det kommer bara bli en rolig och tuff match. Det är mycket som står för spel för båda lagen så det kommer nog bli en tajt men väldigt rolig match.

Med tanke på att det är ganska tajt runt slutspelsstrecket i tabellen är även nästa helgs match (borta mot Jönköping) viktig. Kikar ni på tabellen eller tar ni en match i taget?

Klart man har koll på tabellen men absolut inget man tänker på när man väl ska spela en match. Då gäller det bara att göra allt för att få med sig poäng när slutsignalen går.

Hur sammanfattar du annars säsongen så här långt – för egen del och för laget som helhet?

För egen del har det varit väldigt dåligt med poäng och det är tråkigt. Men å andra sidan – så länge andra gör poäng och vi vinner så spelar inte det någon större roll. Lagets insats denna säsong är jag imponerad över. Vi är trots allt hälften nya spelare och ändå är vi uppe och slåss om en slutspelsplats så jag är nöjd så här långt. I slutändan så är jag helt nöjd om vi tar en slutspelsplats när sista matchen är spelad såklart!