Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Information om säsongskort och matchbiljetter

13 oktober 2020 11:37
FÖRENING

Som alla vet blev det inga lättnader vad gäller publik på idrottsevenemang och vi är fortsatt begränsade till max 50 personer på läktaren. Nedan redovisar vi vad som gäller så länge nuvarande regler om publik finns på plats.


Publikbiljett Med nuvarande regelverk får vi ta in max 50 personer som sittande publik på matchen. Priset för publikbiljett är 150 kronor och dessa bokas via [email protected] (först till kvarn).

Café Sirius på Terassen I samband med match finns även möjlighet att fika på Terrassen i IFU Arena där Café Sirius dukar upp sina bakverk. Notera att man inte får lämna Terrassen för att gå ner på läktaren. Priset för caféplats är 150 kronor och då får man kaffe samt ett bakverk från Café Sirius (finns även bakverk till försäljning). Caféplats bokas via [email protected] (först till kvarn).

För säsongskort gäller följande Personer med säsongskort kommer att kunna utnyttja dessa från och med lördag den 17 oktober för publikbiljett på läktaren. Notera dock att man måste boka sin biljett via [email protected] (först till kvarn). Man kan inte utnyttja säsongskortet för plats på Terassen.

Återköp Då vi med nuvarande regelverk inte kan släppa in alla som köpt säsongskort erbjuder vi de som vill återköp. Kontakta i så fall föreningen via [email protected] senast den 23 oktober (notera att priset inte kommer att vara detsamma om vi får möjlighet att sälja säsongskort igen längre fram).

Från och med nästa vecka öppnas förbokningen av biljetter och caféplats på måndagar kl 13:00 inför kommande helgs matcher.