Måndag
28 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Söndag
28 Aug 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Idag 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Fredag
02 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match

Sirius söker nya krafter till styrelsen

3 maj 2021 14:26
FÖRENING

Efter ett märkligt Corona år där många aktiviteter har ställts in så blickar vi nu framåt. Vi vill fylla på med ny energi – inte bara i hallarna utan även i styrelsen.


Sirius Innebandy har under en längre tid haft som mål att inte bara vara en innebandyklubb med en stor ungdomsverksamhet och med en elitverksamhet på högsta nivå där både dam- och herrlaget spelar i SSL. Vi vill även vara en förening som gör skillnad i samhället utanför innebandyn på riktigt. Att vara en klubb och varumärke som människor vill associeras med och ansluta sig till – som spelare, ledare och som sponsorer.

Just nu har vi några fler män i styrelsen än kvinnor och då vi jobbar för att bli en jämställd föreningen vore det fantastiskt med kvinnliga sökanden.

Vi söker nu ledamöter till följande områden:

Ekonomi Till den här rollen söker vi dig som gillar att göra budgeter och som är bra på rapportuppföljningar. All löpande bokföring/administration sköts av en konsult så ditt jobb är att ha en övergripande ekonomisk funktion.

Sekreterare På den här positionen behövs någon som tar fram agenda och övrigt underlag till styrelsemöten men som även förbereder övrigt kring mötena samt skriver protokoll.

Föreningsvård Här önskar vi hitta någon som vill jobba med att stärka föreningskänslan genom olika aktiviteter. Föreningen har påbörjat enkätundersökningar bland ledare och spelare dessa kan ligga till grund för vilken typ av aktiviteter som vore önskvärda.

Tveka inte att kontakta oss i valberedningen om någon position känns intressant för dig!

//Hälsningar från Valberedningen,

Malin och Anna,

Malin Tell

Anna Bredberg Kostov