Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Matchen senast var ett steg i rätt riktning”

19 november 2020 10:00
SSL HERR

”Det är en final match för oss. Det är viktiga poäng på spel och vi vill dessutom göra 60 bra minuter och undvika våra tok dippar!” Det säger Joakim Alvinder inför dagens match hemma mot Thorengruppen.


Hej Jocke. Det har varit stora förluster i många av de inledande matcherna, men i den senaste mot serieledande Kalmarsund kändes det som om ni skapade mer möjligheter än i tidigare matcher. Är det din analys också?

”Hej. Tyvärr har våra dippar i matcherna straffat oss hårt och det är något vi jobbar för att lösa. Matchen senast var ett steg i rätt riktning med mer bollinnehav och där vi låg mer rätt i positionerna så din analys stämmer bra!”

Hur skulle du beskriva säsongen så här långt för laget som helhet och även för egen del?

”Oj, jag börjar med egen del för det är enklast att analysera då min inledning har varit direkt svag! Laget har varit bra i perioder och i vårt bygge har vår första femma varit fantastisk så här långt och lett laget bra. Dessvärre har inte vi lyckats på alla cylindrar samtidigt därav uteblivna resultat.”

Sirius har ju som målsättning att bygga så stor del av laget som möjligt med spelare från de egna leden och ni har haft många unga spelare med i inledningen av säsongen. Hur tycker du att de har klarat sig på SSL nivå?

”Pojkarna har varit duktiga! De ser, lär och sliter hårt och har ett bra öga för spelet. SSL-kostymen kommer att passa allt bättre ju mer erfarenhet de får men jag har bara positiva kommentarer så här långt.”

Idag möter ni Team Thorengruppen hemma i IFU Arena. Ni ligger på plats 12 ovanför nedflyttningsstrecket och de ligger på plats 13. Hur viktig är den matchen med tanke på tabellen?

”Det är en final match för oss. Det är viktiga poäng på spel och vi vill dessutom göra 60 bra minuter och undvika våra tok dippar!”