Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Onsdag
28 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 2 matcher
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Idag 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Måndag
28 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match

”Matchen senast var ett steg i rätt riktning”

19 november 2020 10:00
SSL HERR

”Det är en final match för oss. Det är viktiga poäng på spel och vi vill dessutom göra 60 bra minuter och undvika våra tok dippar!” Det säger Joakim Alvinder inför dagens match hemma mot Thorengruppen.


Hej Jocke. Det har varit stora förluster i många av de inledande matcherna, men i den senaste mot serieledande Kalmarsund kändes det som om ni skapade mer möjligheter än i tidigare matcher. Är det din analys också?

”Hej. Tyvärr har våra dippar i matcherna straffat oss hårt och det är något vi jobbar för att lösa. Matchen senast var ett steg i rätt riktning med mer bollinnehav och där vi låg mer rätt i positionerna så din analys stämmer bra!”

Hur skulle du beskriva säsongen så här långt för laget som helhet och även för egen del?

”Oj, jag börjar med egen del för det är enklast att analysera då min inledning har varit direkt svag! Laget har varit bra i perioder och i vårt bygge har vår första femma varit fantastisk så här långt och lett laget bra. Dessvärre har inte vi lyckats på alla cylindrar samtidigt därav uteblivna resultat.”

Sirius har ju som målsättning att bygga så stor del av laget som möjligt med spelare från de egna leden och ni har haft många unga spelare med i inledningen av säsongen. Hur tycker du att de har klarat sig på SSL nivå?

”Pojkarna har varit duktiga! De ser, lär och sliter hårt och har ett bra öga för spelet. SSL-kostymen kommer att passa allt bättre ju mer erfarenhet de får men jag har bara positiva kommentarer så här långt.”

Idag möter ni Team Thorengruppen hemma i IFU Arena. Ni ligger på plats 12 ovanför nedflyttningsstrecket och de ligger på plats 13. Hur viktig är den matchen med tanke på tabellen?

”Det är en final match för oss. Det är viktiga poäng på spel och vi vill dessutom göra 60 bra minuter och undvika våra tok dippar!”