Fredag
02 Apr 1 match
Tisdag
10 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Fredag
17 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Torsdag
30 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match

”Vi ska spela vårt spel och vara aggressiva”

14 januari 2018 09:01
SSL DAM

”Vi möter ett av seriens bästa lag och det är vi väl medvetna om, men i mina ögon har vi alla chanser att slå dem.” Det säger Virve Bjerkefeldt inför dagens match borta mot Kais Mora.


Hej Virve. Det blev mål från din klubba senast i matchen mot Täby och även om det inte räckte hela vägen antar jag att ni tar med er positiva känslor då ni länge pressade ett av topplagen?

Ja det kändes väldigt bra mot Täby. Vi skapade mycket och hade framförallt bra energi både på plan och på bänken. Vi är såklart bittra över att vi inte fick med oss några poäng så Mora kommer definitivt få känna på ett revanschsuget Sirius.

Idag är det dags igen då ni beger er norrut för att möta ytterligare ett av topplagen i form av Kais Mora. Hur går tankarna inför den matchen?

Vi möter ett av seriens bästa lag och det är vi väl medvetna om, men i mina ögon har vi alla chanser att slå dem. Tar vi med oss spelet från i söndags och följer vår gameplan så kommer detta bli en jämn och spännande match.

Är det något speciellt ni pratat om inför matchen för att ni ska ha chansen att plocka tre poäng?

Det gäller att vara på tårna hela tiden och att våga gå framåt. Vi ska spela vårt spel och vara aggressiva.

Hur sammanfattar du annars säsongen så här långt – för egen del och för laget som helhet?

För egen del så har det varit otroligt kul lärorikt och jag känner att jag växer in i det mer och mer. För laget så har det väl gått bättre med tiden. Vi fick ingen drömstart direkt och det tog ett tag för oss att få ihop det med alla nya spelare, där vi var många som dessutom var helt färska i SSL. Men vi har spelat upp oss mer och mer för varje match och nu känns det som att vi har hittat rätt. Jag ser fram emot andra halvan av serien och har självklart slutspel i sikte.