Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Går alla in och gör det hårda jobbet är vi ruskigt svårslagna”

10 januari 2018 08:23
SSL HERR

”Vi behöver poäng för att avancera i tabellen och vi vet vad som krävs för att åka till Umeå och vinna.” Det säger Peter Berlin inför dagens match mot Dalen borta.


**Hej Peter. Vinst mot serieledande Falun i söndags och du fick själv göra två mål i slutminuten. Om jag inte minns fel gjorde du samma sak i premiärmatchen mot just Falun? **

Hej och tack! Alltid skönt att vinna! Inte riktigt samma sak men i premiären blev det ett kvitteringsmål i sista sekunden från min klubba som genererade en inspelad poäng för laget. Nu lyckades vi ta hem alla tre pinnar och det är såklart roligare. Men i båda dessa matcher var jag inblandad i slutskedet så en viss liknelse finns absolut.

Hur gick snacket i laget efter matchen – ser ni det som ett bevis för att ni kan slå vilket lag som helst när ni spelar på topp?

Den inställningen och vetskapen har vi alltid haft. Går alla in och gör det hårda jobbet är vi ruskigt svårslagna.

Idag är det dags för Dalen borta. Hur gör ni för att ladda om och komma förberedda till den matchen?

Vi har tränat på som vanligt och lagt senaste matchen bakom oss. Nu är det ny match och nya förutsättningar. Blir inga problem att ladda om. Vi behöver poäng för att avancera i tabellen och vi vet vad som krävs för att åka till Umeå och vinna.

Det brukar vara jämna matcher mot Dalen (en vinst och en förlust under den här säsongen). Vad är receptet för att plocka tre poäng?

Först och främst behöver vi stämpla in och göra det hårda jobbet. Sätter vi defensiven och spelar ut offensivt så har vi goda chanser att plocka tre poäng där uppe. Sen är ju Johan Widh stekhet med sina två påsar senast. Tror att han upprepar den bedriften och bjuder på sin sedvanliga målgest "pumpen"!