Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Är du vår nya förenings- och marknadsansvarige?

27 april 2023 10:47

Vi söker nu en förenings- och marknadsansvarig som vill vara nyckeln i Sirius Innebandy. En person som på styrelsens uppdrag och instruktioner leder den dagliga verksamheten. För att lyckas i jobbet ser vi att du är en engagerad, kompetent och driven person som gillar att ha många bollar i luften. Har du tidigare erfarenhet från liknande jobb är det en merit. Det viktigaste är dock att du brinner för föreningsverksamhet och vill jobba som navet i en idrottsförening.


Sirius Innebandy är en av Uppsalas största idrottsföreningar med över 500 aktiva medlemmar och 26 innebandylag med allt från innebandyskola till seniorinnebandy. Vår målsättning är att vara en jämställd förening och att erbjuda verksamhet med elit-, junior- och ungdomsinnebandy. Kansliet finns idag på IFU Arena som även är vår hemmaarena för all tävlingsverksamhet.

Vi söker nu en förenings- och marknadsansvarig som vill vara nyckeln i Sirius Innebandy. En person som på styrelsens uppdrag och instruktioner leder den dagliga verksamheten. För att lyckas i jobbet ser vi att du har god datorvana och är en engagerad, kompetent och driven person som gillar att ha många bollar i luften. Har du tidigare erfarenhet från liknande jobb är det en merit. Det viktigaste är dock att du brinner för föreningsverksamhet och vill jobba som navet i en idrottsförening.

Tjänsten som förenings- och marknadsansvarig har tre huvudsakliga fokusområden:

  • Att sköta det dagliga administrativa arbetet i föreningen och stötta föreningens ledare och tränare med information och utrustning.

  • Att attrahera samarbetspartners från Uppsala näringsliv samt att utveckla samarbetet med befintliga partners.

  • Att utveckla föreningen och bidra till att stärka föreningskänslan.

En mer detaljerad beskrivning av de tre områdena ges vid den första anställningsintervjun.

Sista ansökningsdag är 2023-05-30.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till [email protected]. Anställningsintervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Anställning: Provanställning 6 månader som övergår till en tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsgrad: Del- eller heltid (75–100%), enligt överenskommelse.

Arbetsplats: IFU Arena. Möjlighet att jobba hemifrån och flexibelt tidsschema med stort eget ansvar.

Tillsättning: Sirius Innebandy önskar att anställningen startar i augusti 2023, men är flexibla beroende på den sökandes önskemål.

Kontaktperson för detta jobb

Ordförande Johanna Wahlby

073 389 53 50

[email protected]