Söndag
18 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
01 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 2 matcher
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Tisdag
27 Mar 1 match

Vi blickar framåt

19 oktober 2017 18:40
Dam

Vi träffar en av de rutinerade rävarna i damlaget, Matilda Andersson. "Madde" tittar i backspegeln, men framförallt då framrutan är större, så blickar hon framåt!


Tja Madde, allt under kontroll? Hej Perra! Jodå allt är bra! 

En inledning av serien som hade önskat några poäng ytterligare. Vad är det som inte riktigt klaffat så långt? Ja det hade vi nog alla önskat. Svårt att säga exakt vad det är, för då hade vi ändrat på det på en gång!  Men vi är ett lag som består till hälften av nya spelare. Det tar sin tid för alla att hitta sin plats, och hur vi ska kunna komplettera varandra på planen. Men vi kämpar vidare varje vecka för att hitta den perfekta kombinationen! 

Klokt Madde! Om du skulle ta två saker då som ska förbättras för att fler poäng ska ramla in på kontot. Vad blir det då? Det etablerade anfallet samt att vi alla måste från alla positioner ladda bössorna och skjuta så vi kan göra flera mål! 

Nu väntar Warberg borta, som vi mött ett antal gånger. Vad tror du väntar nere på västkusten? Det kommer bli en riktigt kul match med två lag som verkligen behöver ta poäng. En fartfylld match med två lag som inte kommer ge upp förrän slutsignalen har passerat! 

Tack Madde, vi knyter näven...! Tack själv, knyter så det är blodstopp...