Fredag
02 Apr 1 match
Tisdag
10 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Fredag
17 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Torsdag
30 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match

”Vi har bra stämning och vi är väldigt starka”

6 december 2020 09:17
SSL DAM

”Det gäller det att vi lyckas spela ur deras press och att vi är effektiva i vårt anfallsspel.” Det säger Isa Grängsjö, inför dagens match borta mot Pixbo.


Hej Isa. Ni hade två matcher förra helgen där det blev förlust mot serieledande Thorengruppen på fredagen men vinst mot Karlstad hemma i IFU Arena på söndagen. Hur skulle du beskriva de båda matcherna?

”Förlust mot TTG var kanske inte helt oväntat men jag tycker vi stod upp bra och vi var nöjda med vår insats i den matchen. Det var något vi skulle ta med oss in till matchen mot Karlstad. Det lyckades vi inte med inledningsvis utan vi var energilösa och passiva men vi kämpade upp lite tempo och med det sagt så är det starkt av oss att gå vinnande ur matchen i söndags.”

Hur skulle du själv beskriva säsongsinledningen för laget och för egen del?

”Säsongsinledningen har varit riktigt bra både resultat och lagmässigt. Vi har bra stämning och vi är väldigt starka. För egen del så är jag inte nöjd. Jag vet att jag har mer att ge.”

Du kom till Sirius förra säsongen och gjorde enligt statistiken 12 matcher. Hur stor skillnad var det att kliva in i den här säsongen med lite SSL erfarenhet i bagaget?

”Jag kanske stod uppskriven på 12 matcher men spelade 3 - 4 stycken och det var mina första matcher efter skadan. Så jag skulle nästan säga att denna säsong är min debutsäsong i SSL. Den största skillnaden för mig är att jag är trygg med laget på ett annat sätt och har riktigt kul all tid vi spenderar med varandra.”

Idag är det västkusten som gäller där ni möter Pixbo som just nu ligger tvåa i tabellen. Hur ska ni göra för att plocka hem poäng därifrån?

”Vi drog ner redan igår kväll vilket ger oss bra förutsättningar för att göra en bra insats. Men väl under match så gäller det att vi lyckas spela ur deras press och att vi är effektiva i vårt anfallsspel. Vi måste även komma in med hög energi och vilja – då kan vi åka tillbaka till Uppsala med 3 poäng.”