Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Vi känner oss starka och säkra i vårt spel”

3 januari 2018 10:20
SSL HERR

”Jag vet att alla i laget är otroligt revanschsugna och vi har en god känsla i laget.” Det säger Johan Elfving inför dagens match mot AIK.


Hej Johan, god fortsättning! Det blev ett mål och en assist från din klubba i derbyt mot Storvreta – en match som tyvärr slutade med en förlust. Hur gick snacket efter den kampen?

Hej och tack detsamma! Ja det stämmer. Självklart inga glada miner, vi var nog alla rätt enade om att detta var en match vi borde ha vunnit, speciellt så som matchen såg ut. Men samtidigt är det dags igen snart så det finns ingen tid att spilla på ältande.

Dessförinnan hade ni tre vinster och ni har klättrat över det nedre strecket vilket jag antar känns skönt?

Det känns självklart väldigt bra med några vinster i följd men framförallt att vi känner oss starka och säkra i vårt spel! Det är bara att jobba ännu hårdare och bli än bättre.

Idag är det dags för match mot AIK – hur går tankarna inför den matchen?

Precis! Det är som alla våra matcher just nu, fullt ös och att sätta vår gameplan. Jag vet att alla i laget är otroligt revanschsugna och vi har en god känsla i laget.

Och redan på söndag är det match hemma i IFU då Falun kommer på besök. Har ni redan pratat om den matchen också?

Ja, härligt med täta matcher nu när det ändå varit ganska lugnt ett tag!! Falunmatchen är inget vi gått in på än så länge, finns gott om tid att ta den efter dagens match. Vi kör en fight i taget för att vara säkra på att alla skallar är på plats så att säga!