Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match

”Att ta med oss en så bra känsla som möjligt inför slutspelet”

19 mars 2021 11:24
SSL DAM

Svensk innebandy har beslutat att matcher i den sista omgången i SSL Dam kan ställas in om lagen är överens om det. Vi hade hoppats att slippa spela lördagens match då den är poängmässigt betydelselös, men vi respekterar så klart Nackas önskemål att spela matchen. Vi passade därför på att ställa några frågor till Natalie Hjertberg inför sista matchen innan slutspel.


Hej Natalie. Först måste jag så klart lyfta upp att du skrev på ett nytt kontrakt med blåsvart innan senaste matchen mot Pixbo – ett enkelt beslut?

”Ja men det tycker jag. Jag trivs bra både i laget och med allt runt omkring så det kändes som ett givet val.”

Det blev förlust mot Pixbo i senaste matchen. Är träningsveckorna och uppladdningen nu inriktad på slutspelet eller är det fortfarande ”en match i taget”?

”Skulle säga att fokus alltid är på vårt eget spel. Att göra det vi är bra på och jobba som ett lag. Så träningsveckorna nu handlar väl om att hamna i så bra form som möjligt och ge oss dom bästa förutsättningarna inför slutspelet.”

Imorgon möter ni Nacka som är sista matchen innan slutspelet börjar. Vad blir fokus inför den matchen?

”Planen är att ge allt. Fokusera på vårt, sätta våra chanser, ta med oss tre poäng till Uppsala och att ta med oss en så bra känsla som möjligt inför slutspelet.”