Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Två lag med bra formkurva och som känner varandra väl”

23 december 2017 12:59
SSL HERR

”Alltid lika kul och spännande med derby och denna drabbning är verkligen inget undantag. Vi ska göra allt i vår makt för att plocka hem 3 poäng.” Det säger Dan Johansson inför matchen mot Storvreta den 26 december i IFU Arena.


Hej Dan. Vinst i tre senaste matcherna och lite fastare mark under fötterna. Känns det som om ni lagt den svaga inledningen av säsongen bakom er nu?

Det tycker jag verkligen att vi har gjort. Nu gäller det dock att vi fortsätter på inslagen väg och fortsätter att vinna matcher och samtidigt håller en hög nivå på träningarna.

Går det att peka på något speciellt ni gör annorlunda eller hur förklarar du att ni nu både håller tätt bakåt och är effektivare framåt?

För att ha chansen att vinna varje match vi spelar så håller det inte att släppa in så mycket mål som vi gjorde tidigare under säsongen. Vi har lagt ett större fokus på vår defensiv helt klart, vilket har märkts de senaste omgångarna. När vi väl sätter defensiven så skapar det någon form av trygghet vilket innebär att vi känner ett större lugn när vi får våra chanser i offensiv zon. Så det går lite hand i hand helt klart.

Två målgivande passningar och ett mål från din klubba – en av säsongens bättre matcher för egen del?

Skönt att kunna bidra till vinsterna genom lite poäng men det var verkligen ingen stormatch från min sida. Hoppas kunna höja upp allt under andra halvan av säsongen.

Den 26 december är det dags för match mot Storvreta. Hur går tankarna inför den drabbningen?

Alltid lika kul och spännande med derby och denna drabbning är verkligen inget undantag. Viktiga poäng på spel för oss mot ett väldigt bra och stjärnfyllt Storvreta. Vi ska göra allt i vår makt för att plocka hem 3 poäng.

I senaste derbyt krävdes straffläggning för att avgöra – tror du på en lika tajt match den här gången?

Det brukar generellt vara rätt tajta matcher och på förhand känns det som att det kan bli något liknande nu också. Två lag med bra formkurva och som känner varandra väl.