Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Några ord från kapten Eriksson inför premiären i SSL herr

18 september 2018 09:08
SSL HERR

”Jag skulle säga att det är en perfekt start. Vi har bra statistik mot Falun så det blir en bra match att börja med.” Det säger Sirius lagkapten Johan Eriksson inför onsdagens premiär borta mot förra årets finallag Falun.


Hej Johan. Imorgon (onsdag) är det skarpt läge och efter att Dan Johansson lagt klubban på hyllan är det du som är kapten i laget. Hur skulle du beskriva känslan för egen del så här några dagar innan SSL premiären? ”Hej! Såklart väldigt kul att få ta över rollen som lagkapten efter Dan, en stor roll att axla men tror inte att det kommer vara något bekymmer. Är väldigt glad och stolt över att bli kapten för Sirius. Känslan är jättebra och jag är supertaggad över att serien ska dra igång.”

Ni tappat ett gäng rutinerade spelare och plockat in unga talanger. Tycker du att ni fått ihop gruppen på det sätt ni vill? ”Ja, det tycker jag verkligen att vi har. De nya spelarna har kommit i truppen på ett mycket bra sätt och de kommer att bidra med mycket fart och energi.”

På onsdag är det seriepremiär och precis som de två senaste åren är det Falun som står för motståndet. Vad är tankarna inför den matchen? ”Jag skulle säga att det är en perfekt start. Vi har bra statistik mot Falun så det blir en bra match att börja med.”

Vad är nyckeln för att lyckas slå Falun, som tippas komma tvåa i serien i år? ”Falun spelar med mycket fart så det gäller för oss att vara med från start och så klart hela matchen igenom. Det handlar om 100 % hårt arbete och att ta vara på chanserna när de kommer.”

Hur ser du på lagets möjligheter den kommande säsongen? ”Väldigt goda. Jag tror att vi kommer ta fler poäng än förra året och göra det hela till en roligare säsong!”