Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match

Tre juniorer spelar med SSL imorgon

3 september 2020 12:17
SSL HERR

Till morgondagens träningsmatch mellan Sirius SSL herrar och Djurgården väljer tränarduon Stefan Forsman och Jonas Värm att plocka upp tre spelare från föreningens herrjuniorer. Det handlar om backen Emil Thorwid samt Isak Forsberg och Emil Eriksson som båda är forwards.


De tre spelarna, som alla är födda 2003, gör debut efter att ha gjort fantastiska prestationer på SSL lagets träningar berättar Stefan Forsman, huvudtränare för Sirius herrar i SSL. Han fortsätter: ”Det är tack vare ett strukturerat samarbete med dedikerade ledare med fokus på utveckling där målet är att slussa upp egna talanger/ juniorer som vi redan på fredag kan testa tre spelare i vår A-lagsmatch mot Djurgården.”

I en kommentar säger herrjuniortränaren Emil Hansson: ”Det är förstås oerhört kul att våra egna Sirius-fostrade juniorer har tagit chansen och får matcha i SSL.” Han påpekar att det inte är något man bara gör som en kul grej. ”Det en produkt av att dessa killar, enligt vår samlade bedömning, är mycket nära permanenta SSL-tröjor. Sedan vet vi inte om det blir nästa vecka, i november eller nästa säsong, men oavsett vilket är det bara en tidsfråga. Jag är jätteglad för deras skull och önskar dem stort lycka till,” säger Emil Hansson.

Matchen mot Djurgården spelas utan publik, men kan ses på länken nedan.

https://play.staylive.se/iksiriusibk/l/29183