Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Fredag
26 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Emil Eriksson inför Pixbo borta

24 september 2021 16:26
SSL HERR

”Jag tror det kommer bli avgörande att sätta grunderna i försvarsspelet. Det laget som lyckas bäst med det kommer vinna på lördag.” Det säger Emil Eriksson inför herrarnas match mot Pixbo borta imorgon.


Imorgon beger sig Sirius herrlag till Wallenstam Arena för SSL-mötet mot Pixbo Wallenstam. Sirius kommer till matchen med tre poäng på kontot medan Pixbo står på noll poäng efter lagets förlust mot Jönköping.

En spelare som kommer till matchen med en bländande form är forwarden Emil Eriksson. 18-åringen stor för en imponerande insats i SSL-premiären mot Djurgården där han gjorde två mål och en assist.

Vad säger du om insatsen i premiären? ”Det var en bra laginsats av alla. Hela laget hade det lite tufft i första perioden men ungefär från mitten av den andra perioden tyckte jag vi tog över matchen helt. Precis som för hela laget tyckte jag det kändes lite knackigt för egen del i början av matchen. Men efter att vi i formationen fick mer och mer boll började det kännas bättre och bättre. Efter det bara rullade det på så att säga,” berättar Eriksson.

Den egna produkten gör sin andra säsong i seniorlaget, såldes var premiären mot Djurgården hans första seniormatch inför publik.

”Det var hur roligt som helst! Det var som Max Sjöman berättade, det blir en helt annan atmosfär i arenan. Man hör hur någon eller några börjar heja och skrika och sedan är hela hallen i gång.”

Vad har ni pratat om inför mötet med Pixbo? ”Vi har pratat lite i dag (läs torsdag) om Pixbo, men det blir nog mer under veckan. Men jag tror det kommer vara två lag som båda vill ha bollen. Jag tror det kommer bli avgörande att sätta grunderna i försvarsspelet. Det laget som lyckas bäst med det kommer vinna på lördag.”

Så om du måste välja, väljer du tre poäng eller tre poäng? ”Haha, jag väljer tre poäng till laget,” avslutar Emil Eriksson.

Lördagens match startar 15.00 och kan följas här;

UNT (prenumeration krävs)

Sportexpressen Play (abonnemang krävs)