Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Både laget och jag har mycket mer att ge”

27 januari 2021 12:03
SSL HERR

”Det ska såklart bli kul med match igen och det känns som vi är väldigt laddade att börja ta poäng igen efter några poänglösa matcher!” Det säger Isak Palmén inför dagens match hemma mot Linköping.


Hej Isak. Ni rivstartade fajten mot Storvreta i söndags och du satte ledningsmålet redan efter 21 sekunder. Kan du beskriva målet?

”Jag snappa upp en passning i mitten och tog bollen framåt. Vi kom 3 mot 2 och jag försökte hitta någon att passa men tyckte båda var stängda så jag sköt själv. Inte det bästa skottet kanske men den studsade in.”

Det blev till slut en förlust med 10 – 6, men ser ni det ändå som ett steg i rätt riktning vad gäller spelet?

”Vi förlorar med ett mål i 5mot5-spel så just det är absolut ett steg i rätt riktning om man tänker på Mullsjömatchen. Vi får försöka ta med oss det bra vi gjorde och göra lite till i kommande matcher.”

Du kom själv till blåsvart inför den här säsongen och det har blivit 11 poäng på 16 matcher. Hur skulle du själv beskriva säsongen så här långt?

”Både laget och jag har mycket mer att ge. Min egen prestation har varit lite upp och ner och jag är inte supernöjd med min poängskörd. Men nu har både jag och laget chansen att visa hur bra vi är i resten av säsongen.”

Du spelade visserligen några matcher med Växjö i SSL förra säsongen, men detta är första hela säsongen på högsta nivå. Hur stor omställning är det att gå från allsvenskan till SSL?

”Det klart det är en omställning i en del saker. Framförallt seriositeten runt träningar och matcher. Sen spelmässigt är farten klart högre och man får mindre tid med bollen.”

**Idag möter ni Linköping hemma. Hur går tankarna inför den matchen? **

”Det ska såklart bli kul med match igen och det känns som vi är väldigt laddade att börja ta poäng igen efter några poänglösa matcher!”