Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

SSL kontrakt för tre herrjuniorer

5 december 2020 11:16
SSL HERR

Redan på försäsongen fick en trio spelare födda 2003 från föreningens herrjuniorer chansen att spela med SSL laget i en träningsmatch mot Djurgården. De som fick chansen då – backen Emil Thorwid samt Isak Forsberg och Emil Eriksson som båda är forwards – har nu skrivit på kontrakt för att permanent ingå i SSL laget.


Herrjuniortränaren Emil Hansson hade rätt när han i samband med träningsmatchen mot Djurgården i september konstaterade: ”Det är en produkt av att dessa killar, enligt vår samlade bedömning, är mycket nära permanenta SSL-tröjor. Sedan vet vi inte om det blir nästa vecka, i november eller nästa säsong, men oavsett vilket är det bara en tidsfråga.”

När SSL kontraktet nu är påskrivet samlade vi in kommentarer från spelarna:

”Det är hur kul och häftigt som helst. De är något man drömt om sedan man såg sin första A-lagsmatch när man var liten. Man har ju haft det här som ett långsiktigt mål länge och nu är man här. Det är ett bra kvitto som visar att man har jobbat hårt och strävat mycket efter det,” säger Emil Eriksson.

”Det känns bra att vara en SSL-spelare. Det har varit ett självklart mål sen jag börja spela innebandy och jag är oerhört stolt och glad att få vara en del av laget,” säger Emil Thorwid.

”Det känns väldigt roligt och ärofyllt att få skriva A-lags kontrakt. Framtiden är jag väldigt nyfiken och förväntansfull över. Jag tror att det kan bli fina år framöver,” säger Isak Forsberg.

Emil Hansson avslutar med att säga att dessa tre killar är själva essensen av juniorverksamhetens syfte och föreningens ambition. ”De är ödmjuka, goda lagkamrater, noggranna och dedikerade. De ställer krav på utförande och beteende, både på sig själva och andra. De är högbegåvade, egenfostrade idrottsmän som kommer vara kärnspelare för Sirius Innebandy under många år framöver. Mina vänner, jag är väldigt stolt över er!”