Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Alltid kul att göra mål”

1 mars 2019 14:06
SSL HERR

”Jag ser framför mig att det kommer bli en tuff match där vi måste stå upp fysiskt. Sedan behöver vi sätta vårt försvarsspel och se till att vi inte tappar bollen på fel ställen.” Det säger Johan Widh inför söndagens match hemma mot Linköping.


Hej Johan. Två mål från dig i onsdagens bortamatch mot Helsingborg, men tyvärr bara en poäng.

”Tjena! Aa, alltid kul att göra mål men tråkigt att de inte räckte till mer poäng.”

Det har blivit varannan vinst och varannan förlust i de senaste matcherna där ni varit starka och vunnit hemma och förlorat borta. Hur låter analysen från dig?

”Vi har väl inte riktigt varit på den nivå vi ska vara på nu i slutet. Det gäller framför allt de två senaste bortamatcherna där vi bjuder på för mycket och gör för få mål framåt sett till lägen vi skapar.”

Det är fyra matcher kvar i grundserien - hur ser du på avslutningen av säsongen?

”De blir spännande och kul. Nu får vi verkligen visa vad vi går för och att vi hör hemma i ett slutspel. Så de ska bli en rolig utmaning.”

På söndag är det dags för Linköping hemma. Fortsätter sviten med vinster hemma eller hur går tankarna inför det här mötet?

”Det är tanken att den ska fortsätta. Jag ser framför mig att det kommer bli en tuff match där vi måste stå upp fysiskt. Sedan behöver vi sätta vårt försvarsspel och se till att vi inte tappar bollen på fel ställen.”