Fredag
02 Apr 1 match
Tisdag
10 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Fredag
17 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Torsdag
30 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match

”Det finns inget annat än vinst för oss”

25 februari 2021 11:41
SSL DAM

”Vi vet att Rönnby har Andreas Harnesk, som alltid studerar sina motståndare i detalj så de brukar vara rätt pålästa om hur de ska spela för att vinna över sina motståndare. Det kommer definitivt bli en tuff match.” Det säger Amanda Collin inför morgondagens match hemma i Fyrishov.


Hej Amanda. Ni hade en fin svit med fem raka segrar, men det tog stopp mot Endre senast. Hur har ni pratat om den matchen efteråt?

”Hej! En sur förlust såklart när det spelades om viktiga poäng i toppen av tabellen. Vi har pratat om matchens både bra och mindre bra sekvenser, där vi var överens om att det inte var vår bästa prestation men vi hänger inte upp oss på det. Vi har gjort många bra matcher under säsongen och ibland kommer det oönskade resultat som man bäst bara får lära sig av och ta med till kommande matcher.”

Det är fortfarande riktigt tajt i toppen av tabellen där ni just nu ligger fyra. Jag antar att målsättningen är att ligga så högt upp som möjligt inför slutspelet eller har ni mer specifika mål?

”Vi vill såklart ligga så högt upp som möjligt i tabellen när serien tar slut eftersom vi vill ha hemmaplansfördel, så målsättning är topp 4.”

Hur ser träningsveckorna ut just nu – är det några justeringar för att vi närmar oss slutspel eller kommer det i så fall senare?

”Än så länge är det inga justeringar i upplägget av träning, utan vi tränar på som vanligt men det blir säkerligen justeringar lite närmare inpå.”

Imorgon möter ni Rönnby hemma i Fyrishov. Ska vi förvänta oss en lika tajt match som senast där du passade fram Jonna i slutminuterna för att ta matchen till förlängning?

”Vi vet att Rönnby har Andreas Harnesk, som alltid studerar sina motståndare i detalj så de brukar vara rätt pålästa om hur de ska spela för att vinna över sina motståndare. Det kommer definitivt bli en tuff match.”

Antar att ni är sugna på revansch då Rönnby vann den senaste matchen i förlängningen?

”Såklart! Det finns inget annat än vinst för oss.”