Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match

Evelina Sparf tror på tuff match mot Karlstad

19 november 2017 10:35
SSL DAM

”Det är två lag på banan som är i behov av tre poäng så det kommer bli en tuff men kul drabbning imorgon. Kom ner och kika vetja!” Det säger Evelina Sparf inför dagens match mot Karlstad.


Hej Evelina! Ni hängde med bra i fredagens match mot IKSU, men fick se er besegrade. Hur sammanfattade ni själva insatsen?

Tjena Niklas! Jag tycker vi gör en bra match. I sista perioden måste vi gå för det och börjar chansa lite då vi ligger under med två mål. Vi börjar pressa lite mer och det resulterar i att IKSU får större ytor att spela på också. De är lite mer effektivare än oss och gör mer mål. Tyvärr. Men i det stora hela är vi nog nöjda med insatsen trots förlust.

En assist och ett mål från din klubba senast. Hur ser du på din egen inledning på säsongen?

Jag trivs otroligt bra med min formation, de gör att jag spelar bra så jag tackar dem. MEN, självklart kan man alltid bli bättre, serien är lång, så nöjd får man inte vara än.

Och för laget som helhet – känns det som att det vänt trots förlusten mot IKSU?

Det tycker jag absolut. Vi blir bättre och bättre för varje träning som går. Nu när våra långtidsskadade spelare är tillbaka har konkurrensen höjts avsevärt på både match och träning vilket är svinkul!

Idag är det dags för match hemma i IFU Arena där ni möter Karlstad. Hur går tankarna inför den matchen?

Ett Karlstad som precis sparkat sin huvudtränare och har i och med det fått ny energi. Kommer från en 3-1 vinst mot Linköping och det är två lag på banan som är i behov av tre poäng så det kommer bli en tuff men kul drabbning imorgon. Kom ner och kika vetja!

//Matchen mellan Sirius och Karlstad i IFU Arena startar kl 13.00