Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Vi är precis i början på vår process”

6 november 2020 11:37
SSL HERR

”De är lite i samma fas som vi är med en nystart. Tror det blir en fartfylld match med mycket mål!” Det säger Christian Sandsund om söndagens match borta mot Växjö.


Hej Christian. Det blev förlust i senaste matchen hemma mot Pixbo – hur skulle du beskriva matchen för alla som inte kunde vara på plats för att titta?

”Vi kommer inte upp i den nivån som krävdes denna match. Vi är väldigt passiva i försvaret i vissa stunder som gör att de får göra en del enkla mål på oss.”

Du kom själv till Sirius inför den föregående säsongen och gjorde då din första SSL säsong. Hur stor skillnad var det att kliva in i år med den erfarenheten bakom sig?

”Det är ganska stor skillnad. Även om fjolåret inte blev som vi tänkt så lärde jag mig väldigt mycket om miljön i och runt SSL.”

Det har blivit en vinst och fyra förluster på de inledande fem matcherna. Känner du att ni ändå är på rätt väg spelmässigt? Vilka steg är det ni har kvar att ta?

”Ja, i denna ”nystart” tillsammans med Stefan och Jonas så tar vi steg hela tiden. Vi är precis i början på vår process så det är många steg kvar. Men varje match som spelas lär vi någonting av som vi kan ta med oss vidare och bygga på.”

På söndag möter ni Växjö borta – vilka förväntningar har du på den matchen?

”De är lite i samma fas som vi är med en nystart. Tror det blir en fartfylld match med mycket mål!”