Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Johan Kruse

12 september 2018 14:03
SSL HERR

”Mina förhoppningar är att vi ska vara med och spela hårda matcher hela vägen in i slutspelet där jag vill bidra med så mycket som möjligt i båda riktningarna.” Det säger Johan Kruse som närmast kommer från RIG Umeå där han var med och vann SM på Innebandyfesten i våras.


  • Namn: Johan Kruse
  • Tröjnummer: 72
  • Position: Back
  • Moderklubb: IBK Roslagen
  • Spelar med: Fatpipe G27 med Wiz blad

Hej Johan. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Tjena, tack så mycket! Dem första intrycken är väldigt positiva både kring föreningen, men framförallt laget där det är en skön gemenskap med massor av skratt.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Den har varit intensiv med en del matcher, men framförallt hård träning där mycket nytt har blivit introducerat. Skratt har dock varit genomsyrande för min del då jag verkligen kommit in bra i gruppen och jag ser verkligen framemot seriepremiären.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Mina förhoppningar är att vi ska vara med och spela hårda matcher hela vägen in i slutspelet där jag vill bidra med så mycket som möjligt i båda riktningarna.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Jag skulle säga att jag är en lugn spelare med bollen som numera älskar att fylla på i anfallet. I försvaret däremot är jag mer aggressiv där jag genom snabba fötter försöker vinna bollar.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Jag har inte så mycket längre utan jag går mest bara ut och lirar för att njuta. Musik är dock en viktig del av min uppladdning.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Jag studerar vid Uppsala Universitet inom Fred- och utveckling!”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Jag skulle säga att jag är väldigt underskattad i köket där det spenderas en hel del tid.”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Det kommer nog Kevin Söderling eller Jocke Olsson göra!”