Söndag
18 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
01 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 2 matcher
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Tisdag
27 Mar 1 match
Onsdag
19 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 2 matcher
Onsdag
26 Sep 1 match
Söndag
30 Sep 2 matcher
Lördag
06 Okt 1 match
Söndag
07 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 2 matcher
Lördag
20 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match

”Det är bara positiva tankar!”

4 mars 2018 08:37
SSL HERR

”Det kommer bli en tuff och rolig match och vi vet vad som krävs för att vi ska ha någon chans för slutspel.” Det säger Filip Eriksson inför dagens match mot Pixbo.


Hej Filip. Förlust i övertid i senaste matchen hemma mot Mullsjö – men jag antar att ni tar med er att ni skapade mycket målchanser?

Ja verkligen. När vi analyserade matchen efter så var vi tydliga med att vi måste bli mer effektiva. Vi ger oss förutsättningar till att vinna de flesta matcherna eftersom vi är så pass täta bakåt, men tyvärr har vi varit alldeles för ineffektiva framåt de senaste matcherna.

Vi har ju fått många bevis på din kyla och skicklighet som straffläggare, men hur var det att kliva in och ta en straff utan att ha spelat tidigare i matchen – fjärilar i magen eller en dag på jobbet?

Klart det är lite speciellt att hoppa in och slå en straff utan att ha spelat något innan, men det är något jag gjort förut och ska klara av. Tyvärr satt den inte den här gången.

Om vi på läktaren under hösten oroade oss för SSL kontraktet så hoppas vi nu istället på slutspel. Hur har snacket gått i laget under den är berg-och-dalbanan?

Skulle inte säga att vi har varit oroliga för någon nedflyttning även on det såg väldigt mörkt ut där ett tag. Överlag har vi haft en väldigt positiv känsla i laget under hela säsongen, vilket är viktigt.

Idag är det dags för Pixbo hemma i IFU Arena. Hur går tankarna inför den matchen?

Det är bara positiva tankar! Det kommer bli en tuff och rolig match och vi vet vad som krävs för att vi ska ha någon chans för slutspel. Vi ska göra allt i vår makt för att nå slutspel.

Du själv spelar ju inte bara i vårt SSL lag utan även med HJ18 i JAS där det blivit 36 poäng på 10 matcher. Hur är läget i det laget?

Det stämmer! Har precis spelat säsongens sista JAS match där vi fick avsluta med en vinst. Även där har säsongen varit upp och ner. Tyvärr nådde vi inte slutspel i år eftersom vi har varit lite för dåliga när det väl ska avgöras, vilket så klart är tråkigt. Vi har ett fantastiskt lag men tyvärr gick det inte hela vägen i år.