Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Jag får mer förtroende här vilket såklart är jättekul”

7 november 2020 14:10
SSL DAM

”Nej, det finns ingen risk att vi kommer att slappna av. Vi har gjort en bra inledning, men säsongen är lång.” Det säger Moa Svanström, som på imorgon möter sina gamla lagkamrater när Endre kommer på besök till IFU Arena.


Hej Moa. Vad ska man säga om säsongsinledningen – sex raka vinster och en tredjeplats i tabellen. Finns det en risk att man slappnar av och tror att det mesta löser sig eller hur går snacket i laget?

”Nej, det finns ingen risk att vi kommer att slappna av. Vi har gjort en bra inledning, men säsongen är lång.”

Du är en av en rad nya spelare i laget inför den här säsongen – kändes det redan på försäsong att ni hade något bra på gång eller har det kommit som en överraskning?

”Jag fick direkt en positiv känsla av laget och föreningen. Vi har bra träningsnärvaro och inställning vilket gynnar oss. Vi har kul tillsammans vilket vi tar med oss på plan.”

Du kom till blåsvart från Endre på Gotland – vad är de största skillnaderna mellan att spela i de två lagen?

”Jag skulle säga att den största märkbara skillnaden är att intresset på Gotland är större, vilket man märker i det vardagliga livet. En annan skillnad är att jag får mer förtroende här vilket såklart är jättekul.”

Imorgon ställs ni mot just Endre hemma i IFU Arena. Hur ska det bli att möta sina gamla lagkamrater och vilka förväntningar har du på matchen?

”Det ska bli kul och det kommer bli nervöst. Det känns skönt att ha mött dom en gång redan på försäsongen. Jag tror att matchen kommer bli tight och det kommer vara viktigt från vår sida att inte göra enkla misstag. Sedan måste vi sätta våra målchanser - Endre är ett bra lag som inte bjuder på så mycket.”