Fredag
02 Apr 1 match
Tisdag
10 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Fredag
17 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Torsdag
30 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match

”Jag får mer förtroende här vilket såklart är jättekul”

7 november 2020 14:10
SSL DAM

”Nej, det finns ingen risk att vi kommer att slappna av. Vi har gjort en bra inledning, men säsongen är lång.” Det säger Moa Svanström, som på imorgon möter sina gamla lagkamrater när Endre kommer på besök till IFU Arena.


Hej Moa. Vad ska man säga om säsongsinledningen – sex raka vinster och en tredjeplats i tabellen. Finns det en risk att man slappnar av och tror att det mesta löser sig eller hur går snacket i laget?

”Nej, det finns ingen risk att vi kommer att slappna av. Vi har gjort en bra inledning, men säsongen är lång.”

Du är en av en rad nya spelare i laget inför den här säsongen – kändes det redan på försäsong att ni hade något bra på gång eller har det kommit som en överraskning?

”Jag fick direkt en positiv känsla av laget och föreningen. Vi har bra träningsnärvaro och inställning vilket gynnar oss. Vi har kul tillsammans vilket vi tar med oss på plan.”

Du kom till blåsvart från Endre på Gotland – vad är de största skillnaderna mellan att spela i de två lagen?

”Jag skulle säga att den största märkbara skillnaden är att intresset på Gotland är större, vilket man märker i det vardagliga livet. En annan skillnad är att jag får mer förtroende här vilket såklart är jättekul.”

Imorgon ställs ni mot just Endre hemma i IFU Arena. Hur ska det bli att möta sina gamla lagkamrater och vilka förväntningar har du på matchen?

”Det ska bli kul och det kommer bli nervöst. Det känns skönt att ha mött dom en gång redan på försäsongen. Jag tror att matchen kommer bli tight och det kommer vara viktigt från vår sida att inte göra enkla misstag. Sedan måste vi sätta våra målchanser - Endre är ett bra lag som inte bjuder på så mycket.”