Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match
Lördag
12 Sep 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 2 matcher
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Onsdag
28 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 2 matcher
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 2 matcher

”Det är ju alltid härligt att göra mål”

7 oktober 2020 11:18
SSL DAM

”Matchen på försäsongen är inget vi kan gå efter. Det kommer bli en helt annan match och skulle tro att Falun är revanschsugna.” Det säger Amanda Ljunggren inför fredagens match i IFU Arena mot SSL nykomlingen Falun.


Hej Amanda. Säsongen har kommit igång och resultatmässigt har det varit blandat med två poäng mot KAIS Mora och förlust mot Täby. Hur skulle du beskriva de två första matcherna?

”Jag tycker ända att vi gör två bra matcher. Med fint spel och en otrolig kämparglöd. Men i båda matcherna så hamnar vi i en dipp som blir kostsam för oss, så vi måste jobba i uppförsbacke.”

Och för egen del? Två mål från din klubba i senaste matchen mot Täby – känns det som att målskyttet kommit igång nu?

”Det har känts bra under försäsongen och även under matchen senast mot Täby. Vi har bra stäm i femman, vilket kommer bidra till mål framåt. Det är ju alltid härligt att göra mål!”

Ni har tappat spelare och fått in några nya. Vad skulle du säga är den största skillnaden mellan årets upplaga av Sirius i SSL dam jämfört med tidigare år?

”Största skillnaden detta år är att vi har en lite yngre och tajtare trupp. Vi har otroligt bra sammanhållning i laget som kan ta oss långt.”

Om vi tittar tillbaka på de träningsmatcher ni kört och de två seriematcherna - ser spelet ut som ni tänkt er eller finns det fortfarande saker att justera?

”Det finns nog alltid saker man kan arbeta och finslipa på i försvaret. Men grunden är samma och det känns väldigt bra.”

På fredag tar ni emot SSL nykomlingen Falun i IFU Arena – ett lag ni mötte på försäsongen och vann stort. Hur går tankarna inför fredagens match?

”Känslan är positiv inför fredagens match! Vi har bra matcher i oss och en bra känsla. Matchen på försäsongen är inget vi kan gå efter. Det kommer bli en helt annan match och skulle tro att Falun är revanschsugna. Det kommer bli en spännande och rolig match.”