Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Matchen är en bra utmaning för oss”

22 november 2020 13:55
SSL HERR

”Jag tycker att jag har fått tillbaka lite mer finess och spelglädje på banan vilket är förbannat roligt!” Det säger Henrik Malmgren inför dagens match borta mot Jönköping.


Hej Henrik. En stark vändning i senaste matchen mot Thorengruppen där ni gick från underläge 0 – 4 och vann med 5 – 4. Hur gick snacket i laget efter den bedriften?

”Självklart att det var skönt att vinna och att vi fann en väg till vinst trots att spelet ej var hundra, vilket är starkt. Så klart starkt att vända 0 - 4 underläge till vinst med 5-4.”

Vi noterade även att du fick byta klubba inför matchen mot Thorengruppen då den gamla gick av på uppvärmningen. Antar att du har en ny favoritklubba nu med tanke på att du satte det avgörande målet i tredje perioden?

”Ja, jag sköt av den tänkta klubban på uppvärmningen. Stor eloge till vår materialare / allt i allo Gustav Högberg som löste det på ett smidigt sätt för att ha en duglig klubba till matchstart. Nu är den nära till hands varje gång jag öppnar klubbfodralet.”

Hur skulle du beskriva säsongen så här långt för laget som helhet och även för egen del?

”För laget är det en process och jag tycker att vi tar steg i rätt riktning varje vecka. För egen del har jag fått mycket speltid och mycket förtroende vilket såklart är kul. Jag tycker också att jag har fått tillbaka lite mer finess och spelglädje på banan vilket är förbannat roligt!”

Idag möter ni Jönköping borta. Ni ligger på plats 11 med 6 poäng och Jönköping ligger på plats 10 med 7 poäng. Hur viktig är den här matchen?

”Jag vill säga att matchen är en bra utmaning för oss som grupp. Dels med tanke på situationen i tabellen men framförallt hur vi kan tackla utmaningen och komma från en vinst och följa upp det med en bra prestation över tre perioder.”