Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Erik Storgårds

29 augusti 2018 09:52
SSL HERR

”Jag tycker att det är dumt att spela om målsättningen inte är att lyfta bucklan i slutet av säsongen. Personligen vill jag hjälpa laget varje kväll att nå det målet.” Det säger Erik Storgårds som kom till Sirius Innebandy från finska ligan inför den här säsongen.


  • Namn: Erik Storgårds
  • Tröjnummer: 58
  • Position: Back
  • Moderklubb: SSV Helsinki
  • Spelar med: FatPipe Raw Concept med Orc blad

Hej Erik. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Hej och tack så mycket! Intrycket hittills är inget annat än positivt. Killarna har tagit in mig i laget och jag känner redan att jag är en del av familjen.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Själv har jag bara varit med under augusti, men det har varit en jättebra period tycker jag. Vi har kört hårt både på planen och i gymmet. Spelmässigt tar vi steg framåt varje träning så jag tror vi kommer vara i grym form när säsongen börjar.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Mina förhoppningar inför kommande säsong är rätt så höga om jag skall vara riktigt ärlig. Jag tycker att det är dumt att spela om målsättningen inte är att lyfta bucklan i slutet av säsongen. Personligen vill jag hjälpa laget varje kväll att nå det målet.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Själv tycker jag att jag är en rätt så defensiv och bollsäker back som sällan gör mål, men under träningsmatcherna har det hänt konstiga saker så vi får se om jag hittar nätet några gånger även under säsongen.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Det är ingen speciell rutin som har framkommit än. Gillar att bara ta det lugnt och inte tänka alltför mycket på matchen innan jag kommer till hallen.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Just nu har killarna fått mig att börja spela golf så det har jag hållit på med. Dessutom har jag poker som ett jobb/hobby så det håller jag på med.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Är en grym Fortnite duo med Filip Björk.”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Det lär bli en jämn kamp mellan Jocke Olsson och Johan Wiiiiiiidh!”