Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Fredag
26 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Kasper Broby vill fortsätta målfirandet mot Dalen

22 februari 2022 16:03
SSL HERR

Grundserien börjar närma sig sitt slut och varje match kan vara helt avgörande. På onsdagskvällen får blåsvart en chans till tre poäng då IBK Dalen kommer på besök, där ställs gästerna mot en målfarlig spelare.


Med fem matcher kvar av årets SSL-säsong saknar Sirius för tillfället 10 poäng upp till säker mark, men laget visat en stigande form på slutet. I senaste matchen var det en spelare som verkligen var i kanonform och det var Kasper Broby. Forwarden stod för 2 mål och 1 assist i övertidsförlusten mot Jönköping.

– Matchen mot Jönköping visar lite olika sidor av oss. I vissa delar av matchen tycker jag vi är mycket bra och visar upp ett fint spel både med och utan boll. Sen finns det delar av matchen där vi går ner i tempo och förlorar initiativet i matchen.

– För egen del tycker jag fortfarande det finns mycket mer att hämta, jag får en del målchanser som jag måste förvalta bättre, säger Broby.

Broby hade en tuff inledning på säsongen då han gick skadad i de inledande matcherna på grund av en envis ryggskada. Han har bara deltagit i 13 av lagets 21 matcher.

– Jag har ju haft problem med ryggen över en längre tid och inför säsongen fick jag reda på att jag har diskbråck, något jag har fortfarande problem. Men det är betydligt bättre nu än hur det var i höstas, då jag knappt kunde sätta på mig ett par strumpor.

– Det som varit mest jobbigt är ju att man inte vetat exakt när man skulle komma tillbaka, det fanns liksom inget datum utan det var rehabiliteringstiden som fick avgöra det och det var mycket fram och tillbaka, berättar Broby.

På onsdagskvällen ställs blåsvart mot IBK Dalen. Dalen ligger för närvarande på den 8:e och sista slutspelsplatsen, så båda lagen kommer vara otroligt taggade inför mötet.

Nu möter ni topplaget Dalen på hemmaplan. Vad blir viktigt i den matchen?

– Framför är det allt roligt att det är matcher så tätt inpå. Det är skönt att vi får en snabb chans att revanschera oss från övertidsförlusten mot Jönköping. Mot Dalen blir det viktigt att vi utgår från ett högt försvarsspel och när vi väl vinner bollen ska vi kvickt ta den framåt och kontrar in några bollar.

– Sedan hoppas jag att det komma folk och stöttar oss, vi behöver dem i den här delen av säsongen! Det vore fantastiskt kul om det skulle komma lite fler från Västra Sidan och skapa en härlig stämning, avslutar Broby.

Biljetter köpes på plats eller via länken nedan. https://siriusinnebandy.ebiljett.nu/