Fredag
02 Apr 1 match
Tisdag
10 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Fredag
17 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Torsdag
30 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match

”Raka puckar mot mål”

18 september 2021 11:00
SSL DAM

”Det kommer bli en kamp hela matchen och vi går vinnande ur den.” Det säger Sirius lagkapten Klara Molin om dagens SSL premiär mot Falun borta.


Idag drar SSL säsongen igång för Sirius Innebandy dam som begett sig norrut för att ta sig an Falun. Lagets kapten Klara Molin säger att försäsongen har gått bra både med träningar och med att få ihop laget och att träningsmatcherna har gett bra svar på vad laget behöver fortsätta göra bra och saker de måste förbättra.

Även om det är först nu som SSL drar igång har tävlingssäsongen tjuvstartat med spel i Svenska Cupen där Sirius damer åkte ut i kvartsfinalen mot Karlstad. Om den matchen säger Klara Molin så här: ”Karlstadsmatchen var en jämn match där vi såg att vi måste göra allt 100 procent för att gå vinnande ur matcher. Vi är redo för revansch redan på idag.”

På frågan om det är några av de nya spelarna i laget som sticker ut och som publiken ska ha lite extra koll på framöver säger Klara att man så klart måste lyfta fram ”DJ” (Amanda Delgado Johansson). ”Det är en otroligt bra spelare som kommer bli en fröjd att titta på för vår publik,” säger Klara Molin och fortsätter: ”På pappret har vi den bästa truppen vi har haft, men det gäller som sagt att vi gör jobbet och får ihop grejerna om vi vill ta oss långt!”

Hon säger även att laget vill spela en innebandy med attityd i försvarsspelet och ”raka puckar mot mål”.

Idag är det seriepremiär mot Falun på bortaplan och Klara säger att laget är otroligt taggade för premiär. ”Det kommer bli en kamp hela matchen och vi går vinnande ur den!” säger Klara Molin.

Matchen startar 12:30 och kan följans här;

UNT (prenumeration krävs)

Sportexpressen Play (abonnemang krävs)