Söndag
18 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
01 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 2 matcher
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Tisdag
27 Mar 1 match

Hårt jobb för att få marginalerna med oss

24 oktober 2017 09:51

Sirius kapten Maja Liljeroth om hårt jobb och "special teams".


Hallå Maja! Tjenare Perra!

Knapp förlust...igen nu senast. Vad är det som avgör till Warbergs fördel? Ja det blev ju det...tycker att det som avgör är att vi drar på oss för mycket utvisningar samtidigt som Warberg skjuter mer och därigenom gör fler mål.

Den gamla klassikerns, skjuter man inte blir det inga mål. Marginalerna har inte varit på vår sidan de senaste matcherna. Hur ska vi göra för att få dem med oss? Nej det skulle man verkligen kunna säga. Vi får jobba stenhårt för allt och kan inte räkna med att få någonting gratis. Det är stenhårt jobb som gäller och spela varje match som om det vore den sista.

Om jag säger att det är viktigt att fortsätta med det ni bestämt er för, och inte börja leta och ändra förmycket, håller du med? Det håller jag med om, absolut. 5 mot 5 spelet tycker jag har blivit bättre och bättre, samtidigt måste vi slipa på spelet i special teams. Det är där många av matcherna avgörs.

Nu väntar Västerås Rönnby hemma i helgen. Tankar inför den? Precis, det blir en spännande match. Vi måste fokusera på vårt spel och spela mer desperat och få in mer bollar på kasse, då har vi mycket vunnet tror jag!

På´t igen bara Maja, ha de! Tack detsamma Perra! Glory glory!

Bjuder på den, YNWA!