Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Fredag
02 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match

”Jag saknar verkligen att spela inför publik”

12 december 2020 15:23
SSL HERR

”Vi ska spela på som innan men med ännu högre tempo och ännu mer spel med boll i anfallszonen. Givetvis med ett starkare och mer organiserat försvar också.” Det säger Billy Nilsson inför morgondagens match hemma mot SSL nykomlingen Fagerhult.


Hej Billy. Äntligen dags för match igen efter ett litet uppehåll. Vad har ni gjort i laget under de här veckorna?

”Vi har tränat på i högt tempo och med mycket taktiskt innehåll.”

Om man bara tittar på siffrorna så säger statistiken 14 poäng på 10 matcher för dig. Hur skulle du beskriva inledningen på säsongen för egen del?

”Det har gått tufft för laget och även för mig således. Jag känner att jag bara blir piggare och fräschare för varje vecka som får men har inte fått stäm på grejjerna ännu. Hoppas det lossnar för oss i helgen.”

Det är tio år sedan du debuterade i SSL så man kan väl säga att du samlat på dig lite rutin. Hur speciell är den här säsongen med tanke på att ni spelar utan publik och hur påverkar det er spelare?

”Det är en väldigt speciell säsong. Tyvärr åt det negativa i och med att vi spelar inför tomma läktare. För vissa är det kanske inte lika stor skillnad men för andra spelare kan det kanske vara svårt att få fram det där lilla extra som man kan göra när man får publiken med sig eller emot sig. Jag saknar verkligen att spela inför publik.”

Imorgon söndag möter ni SSL nykomlingen Fagerhult hemma i IFU Arena – ett lag som ligger precis bakom er i tabellen. Hur ser er plan ut för att plocka tre poäng?

”Vi ska spela på som innan men med ännu högre tempo och ännu mer spel med boll i anfallszonen. Givetvis med ett starkare och mer organiserat försvar också.”