Söndag
06 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Söndag
03 Jan 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Idag 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 2 matcher
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher

”Jag saknar verkligen att spela inför publik”

12 december 2020 15:23
SSL HERR

”Vi ska spela på som innan men med ännu högre tempo och ännu mer spel med boll i anfallszonen. Givetvis med ett starkare och mer organiserat försvar också.” Det säger Billy Nilsson inför morgondagens match hemma mot SSL nykomlingen Fagerhult.


Hej Billy. Äntligen dags för match igen efter ett litet uppehåll. Vad har ni gjort i laget under de här veckorna?

”Vi har tränat på i högt tempo och med mycket taktiskt innehåll.”

Om man bara tittar på siffrorna så säger statistiken 14 poäng på 10 matcher för dig. Hur skulle du beskriva inledningen på säsongen för egen del?

”Det har gått tufft för laget och även för mig således. Jag känner att jag bara blir piggare och fräschare för varje vecka som får men har inte fått stäm på grejjerna ännu. Hoppas det lossnar för oss i helgen.”

Det är tio år sedan du debuterade i SSL så man kan väl säga att du samlat på dig lite rutin. Hur speciell är den här säsongen med tanke på att ni spelar utan publik och hur påverkar det er spelare?

”Det är en väldigt speciell säsong. Tyvärr åt det negativa i och med att vi spelar inför tomma läktare. För vissa är det kanske inte lika stor skillnad men för andra spelare kan det kanske vara svårt att få fram det där lilla extra som man kan göra när man får publiken med sig eller emot sig. Jag saknar verkligen att spela inför publik.”

Imorgon söndag möter ni SSL nykomlingen Fagerhult hemma i IFU Arena – ett lag som ligger precis bakom er i tabellen. Hur ser er plan ut för att plocka tre poäng?

”Vi ska spela på som innan men med ännu högre tempo och ännu mer spel med boll i anfallszonen. Givetvis med ett starkare och mer organiserat försvar också.”