Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match

”Den här säsongen har varit full av känslor”

5 mars 2021 15:08
SSL DAM

”Vi måste vara väldigt hårda och aggressiva i försvaret och täcka mycket skott.” Det säger Johanna Homi inför kvällens match mot serieledande Thorengruppen hemma i Fyrishov.


Hej Johanna. Grundserien börjar gå mot sitt slut och nu är det bara några matcher kvar. Har du hunnit titta tillbaka och reflektera på säsongen?

”Den här säsongen har varit full av känslor, båda bra och dåligt. Många häftiga segrar, roliga och tajta matcher där vi ofta lyckats vinna. Men, vi har också haft många tråkiga skador som har påverkat oss. Lyckligtvis har vi haft flera nya duktiga spelare som kommit in och många andra som har tagit större roll i laget. Vi överraskade alla på hösten och det var lättare att spela som "underdog", men nu alla vet vad vi kan och då är det svårare att ta poäng.

Det blev förlust i senaste matchen mot Rönnby – hur har ni analyserat den matchen och vad tar ni med er framåt?

”Matchen slutade 0 - 3 till Rönnby. Man borde kunna vinna en innebandymatch om man släpper in tre mål, men det är klart om man inte gör några mål framåt är det lite svårare att vinna... Vi sköt som vanligt, men från dåliga positioner, på täcket och rakt på mot målvakt. Det är en sak som vi måste vara bättre för att vinna matcher i vår.”

Hur har träningsveckan sett ut – har ni börjat fokusera på något nytt med tanke på att slutspelet närmar sig eller ser det ut som vanligt?

”Vi hade haft lite annorlunda saker på träningen för att hitta nätet bakom målvakt, men även en hel del spel som vanligt. Vi har även gjort om lite i femmorna.”

Imorgon möter ni serieledande Thorengruppen hemma i Fyrishov. Hur ska ni göra för att plocka tre poäng i den matchen?

”Thorengruppen är kliniska i sina avslut och har många målskyttar. Vi måste vara väldigt hårda och aggressiva i försvaret och täcka mycket skott. Sen måste vi hitta läget att göra mål, varje anfall är viktigt. Alla spelaren på planen måste vara farliga, vilja göra mål och gå på kassen. Då kan vi ta tre poäng.”