Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Kevin Söderling inför dagens match mot Pixbo

18 november 2017 11:42
SSL HERR

”Det är vår chans att få en nytändning och visa oss själva och alla andra att vi är bättre än vår säsongsinledning.” Det säger Kevin Söderling inför dagens match borta mot Pixbo.


  • Namn: Kevin Söderling
  • Tröja nr: 91
  • Moderklubb: Helsingfors IFK
  • Spelar med: Fat Pipe G27/ Orc blad

Hej Kevin. Ny i laget och första säsongen i SSL. Hur känns det för egen del så här långt?

Hej, så här långt känns det väl helt okej. Som lag har vi inte kommit upp i nivå så det är det som har varit mest i fokus, men samtidigt börjar jag känna mig lite bekvämare nu. Trots det vet jag ändå både vi som lag och jag själv har mycket mer att ge.

För laget som helhet har inledningen av säsongen varit minst sagt tuff och förluster i de två senaste matcherna mot Linköping och Mullsjö. Vad är din analys av läget?

Mot Mullsjö är det absolut inget fel på arbetsinsatsen, hela laget slet matchen igenom men vi var inte tillräckligt noggranna i försvaret och Mullsjö gjorde det bra och straffade oss. Mot Linköping gör vi en bra match i ungefär 30 minuter, men sedan händer något och det känns som att de lyckas med precis allt.

Hur har snacket gått i omklädningsrummet efter de senaste matcherna?

Vi har snackat en del inom laget och vi tycker att vi vet vad vi ska göra för att vända på trenden och börja vinna matcher igen. Vi ska ta med oss de positiva grejerna från de föregående matcherna och se till att vi klarar av att göra en bra insats i 60 minuter, och inte bara i 20 eller 30 minuter.

Om vi lämnar det som varit bakom oss och kikar framåt så är det match borta mot Pixbo i eftermiddag. Hur går tankarna där?

Vi ska gå in och göra en riktigt bra bortamatch. Det gäller för oss att arbeta riktigt hårt i försvaret och sedan vara effektiva när vi får målchanser. Det är vår chans att få en nytändning och visa oss själva och alla andra att vi är bättre än vår säsongsinledning.

//Matchen kan ses på SSLplay