Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Amanda Delgado Johansson lämnar Sirius

28 januari 2022 10:53
SSL DAM

Sirius Innebandy har gått med på Amandas önskan om att bryta kontraktet för att istället flytta hem till Umeå.


Tillsammans med några sponsorer så kunde vi i somras välkomna Amanda Delgado Johansson hem till Uppsala igen efter 6 år i Umeå. Vi har från början haft en öppen dialog om att detta kommer vara en tuff situation av privata skäl. En match som påbörjades var den mellan Uppsala och Umeå - en stad som nu visat sig bli mer än ett andra hem.

Under senaste månaden har detta blivit en ohållbar situation för Amanda och vi har gått med på Amandas önskan om att bryta kontraktet för att istället flytta hem till Umeå. Vi vill såklart fortsätta se henne på innebandyplanen och har tillsammans med Team Thoréngruppen kommit överens om en fortsättning där för resten av säsongen.

”Enormt tråkigt för oss som lag, förening och stad. Men för oss är alltid personen viktigast och så även här. Jag önskar Amanda allt gott,” säger Sara Orebrand, sportchef Sirius Innebandy Dam.

”Möjligheten att flytta tillbaka till Umeå har funnits i kontraktet och jag är glad att vi kunnat hitta en lösning. En lösning som sker i största samförstånd mellan mig och Sirius,” säger Amanda Delgado Johansson.

”Jag är stolt och glad över den dialog som funnits mellan klubbarna, när hon lämnade oss och nu när vi hamnade i denna situation,” säger Johan Sjöström hos Team Thoréngruppen.