Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Fia med dolda talanger!

3 september 2017 14:47
ssl dam

Det är en hel del nytt i årets upplaga av Sirius. En av de första att "krita på" för blåsvart var Sofia Härdin från IBF Falun U.


Hej Sofia, allt bra? Tjenare Perra!! Jo tack det är bra, hur är det själv?

Mycket bra, tackar! Har du kommit till rätta i Uppsala? Ja men det tycker jag. Hittar iaf till jobbet och IFU Arena utan gps:en nu.

Så pass! Har du lärt dig något mer om Uppsala? Förra intervjun hade du ingen större koll förutom, hög mysfaktor och innebandystad. Jajemen, finns himla bra shopping här om man jämför med hemma. Så några tusenlappar fattigare har jag ju blivit sen jag flyttade hit. Även lärt mig att det är extremt svårt att cykla i denna stad med all trafik och cykelvägar hit å dit.

Händerna på styret! Ryktet säger att du dominerade "inkilningen" i helgen som gick...kommentarer? Det ryktet är korrekt. Jag har en del dolda talanger som passar bra in i inkilningssammanhang.

Ha ha, bra att ha. Tillbaks innanför sargen. Hur tycker du det sett ut för laget och din egen del så här långt? Vi i laget krigar på och det blir bara bättre för varje träning och match, för egen del har det varit lite knackigt som det brukar vara under försäsongen.

Någon som imponerat på dig? Att vi har bli blivit så otroligt sammansvetsade som lag på sån kort tid, och att vi verkligen stöttar varandra och har roligt ihop.

Tack Fia, säger de så? Ha de bra! Japp, brukar alltid bli Fia som blir mitt smeknamn, och det trivs jag bra med. Ha det gött själv!

Tack!