Söndag
18 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
01 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 2 matcher
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Tisdag
27 Mar 1 match

Tillbaka på vinnarspåret

7 november 2017 12:06
SSL HERR

”Vi har haft några insatser som varit bra men för många som inte varit på den nivån vi vill hålla.” Det säger Johan Widh på frågan om hur han ser på inledningen av säsongen. Vinsten i senaste matchen mot Helsingborg har dock givit mersmak.


Hej Johan. Det har varit ett uppehåll men jag antar att det fortfarande känns skönt med två poäng i senaste matchen mot Helsingborg?

Tjena! Ja, väldigt skönt. Härligt att vara på vinnarspåret igen.

Hur ser du på inledningen av säsongen så här långt?

Den har inte varit så bra som vill. Vi har haft några insatser som varit bra men för många som inte varit på den nivån vi vill hålla.

Ni ligger på plats 12 i tabellen just nu – men vad skulle du vilja lyfta fram som mest positivt så här långt?

Det är väl att i stunder har vi spelat vår bästa offensiva innebandy. Men vi har även gjort några bra matcher över 60 min och visat vad vi kan.

Nu har det varit uppehåll – vad har hänt för er under senaste tiden och hur går tankarna inför matchen mot Linköping i helgen?

Vi har tränat på bra och sett till att vi har bra kvalité, men vi har även jobbat på de saker vi vill bli bättre på. Så klart att det ska bli kul med hemmamatch igen. Förmodligen kommer det bli en fysisk match, vilket är väldigt roligt.