Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Emil Hansson tar klivet upp till SSL

15 december 2020 08:13
SSL HERR

Emil Hansson, hyllad tränare för elitverksamheten i Sirius Herrjunior, har skrivit på kontrakt för att bli assisterande tränare för Sirius herrlag i SSL. Stefan Forsman är kvar som huvudtränare och Jonas Värm som assisterande tränare.


”Det känns inspirerande. Den process vi är inne i, att bygga någonting hållbart och långsiktigt framgångsrikt från grunden, är väldigt intressant. Jag har aldrig haft som ambition att vara på elitnivå, men att få vara med om just en sådan här typ av process lockar mig oerhört,” säger Emil Hansson.

På frågan om vad han främst hoppas kunna bidra med säger Emil att han framförallt vill vara en bra kollega till både övriga ledare och spelarna. Han fortsätter: ”Sen är vi i en situation som förening där vi måste jobba för att spelare är bättre när de lämnar oss än när de kommer hit. Det är en nyckel för oss om vi vill bli framgångsrika. Kopplat till det hoppas jag kunna bidra både med kompetens och struktur.”

Vad tar du med dig från tiden som ansvarig för HJ A?

”Massor med goda minnen. Vi har jobbat hårt med att skapa en bra verksamhet som kan lägga grunden för ett kontinuerligt flöde av spelare upp till vårt A-lag. Det tog lång tid att bygga upp men jag tycker vi har en plattform nu som genererar just det. Den resan har varit stimulerande och lärorik att få vara en liten del av.”

Och hur känns det att lämna HJ?

”Det är tudelat. Det har varit klart ganska länge att jag inte ska fortsätta nästa säsong, men att lämna mitt i en säsong känns sådär. Man vill alltid slutföra det man har påbörjat. Men någonstans landade vi i att denna lösning är bäst för oss där vi är just nu, så det känns bra.”

Stefan Eriksson, som varit ansvarig för breddverksamheten inom herrjunior tar över som ansvarig för elitverksamheten där man spelar i JAS och H2.