Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Ändring på marknadssidan

11 juni 2018 07:00

Till säsongen 2018/19 sker det en förändring på marknads- och säljsidan i Sirius innebandy. Kristofer Widlundh som arbetat för föreningen i drygt ett år lämnar för nya uppdrag och den tidigare spelaren Niklas Wallén ersätter.


Till säsongen 2018/19 sker det en förändring på marknads- och säljsidan i Sirius innebandy. Kristofer Widlundh som arbetat för föreningen i drygt ett år lämnar för nya uppdrag och den tidigare spelaren Niklas Wallén ersätter.

Peter Tornberg, ordförande i Sirius innebandy, säger:

”Kristofer har under det dryga år han jobbat för oss gjort ett fantastiskt bra jobb där han byggt bra relationer med våra partners i näringslivet och hjälpt lyfta vårt marknadsarbete till en helt ny nivå. Han har verkligen förstått föreningens fokus på jämställdhet och har haft förmågan att omvandla det fokuset till aktiviteter som stärkt föreningen samt våra relationer till näringslivet i Uppsala. Det är givetvis väldigt tråkigt att Kristofer väljer att lämna oss men vi önskar honom lycka till i hans nya arbete framöver.

Samtidigt är vi väldigt glada och nöjda att Niklas Wallén ersätter. I sökandet efter Kristofers ersättare har det varit viktigt för oss att hitta någon som förstår föreningen och vad den står för. I Niklas som spelat i föreningens SSL-lag i 6 säsonger känner vi att vi hittat det. Niklas uppgift blir att ta stafettpinnen och fortsätta att utveckla vårt marknads- och säljarbete. Föreningens arbete med jämställdhet löper som en röd tråd i det vi gör och kommer därför fortsätta att även styra vårt marknadsarbete. Niklas börjar sin nya tjänst i augusti och vi ser verkligen fram emot att ta nästa steg tillsammans med Niklas.”

Kristofer Widlundh summerar sin tid i föreningen och blickar framåt:

”Sirius Innebandy är en fantastisk förening på alla sätt och vis. En förening som arbetar tålmodigt, långsiktigt och som ligger i framkant i sitt sätt att arbeta. Det har varit en fantastisk tid i föreningen och något jag alltid kommer bära med mig. Mitt beslut om att gå vidare i arbetslivet grundar sig således inte i Sirius i sig, utan handlar snarare om att jag fått nya spännande utmaningar till mig. Roliga utmaningar som medför en utveckling för mig i mitt arbetsliv. Med det vill jag tacka Sirius Innebandy, alla partners, intressenter, samt olika aktörer både i och runtom föreningen under min tid. Det är ni som gjort min tid i föreningen underbar! Tack!”

Niklas Wallén om hans nya roll i föreningen och varför han valde att ta sig an utmaningen:

"När jag fick förfrågan om att arbeta inom Sirius Innebandy så var det ingen tvekan över att tacka ja. Efter sex otroligt givande och betydelsefulla säsonger som spelare får jag nu chansen att fortsätta vara med på föreningens resa framåt. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med våra befintliga partners och välkomna nya aktörer som vill vara med oss på vår resa. Vi ses i augusti!"

Frågor om förändringarna besvaras av ordförande Peter Tornberg som nås på 070-3040656.