Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Michael Jansson tror på nytändning

12 november 2021 18:21
SSL HERR

Efter en hektisk vecka är blåsvart åter på planen. På söndagen ska laget fokusera på försvarsspelet för att rubba topplaget Mullsjö säger forwarden Michael Jansson.


Förra helgen blev ingen succé för blåsvart. Laget fick åka hem från Kalmar med en tung 2–16 förlust mot Kalmarsund. Forwarden Michael Jansson har en tydlig bild av vad som gick fel i matchen.

– Nu när jag sett matchen i efterhand syns det tydligt att inställningen var fel från början. Det såg inte ut som att någon av oss spelare ville vara där ute.

Några dagar efter förlusten kom beskedet att Sirius byter ut sin ledarstab. På söndagen i lagets möte med Mullsjö AIS kommer laget ledas av den skadade spelaren Johan Widh.

– Jag hoppas och tror att allting som skett utanför planen kommer resultera i en nytändning för laget på planen. Alla spelare vill visa att vi är bättre av vad vi presterat hittills, berättar Jansson.

Just nu ligger Sirius på nedflyttningsplats efter sju spelade omgångar, men det är bara sju poäng upp till en slutspelsplats och 19 omgångar kvar att spela. Gästerna Mullsjö AIS har inlett säsongen mycket bra och ligger för tillfället på en andraplats med 15 poäng.

– Vi kommer först och främst fokusera på att sätta försvarsspelet. Vi har inte fått till det de senaste matcherna. Vi ska fokusera på att täppa till bakåt och sätter vi det har vi en stor chans till poäng på söndag.

Bortsett från försvarsspelet, vad ska ni göra för att vända trenden?

– Vi måste hitta tillbaka till glädjen att spela innebandy, det kommer bli viktigt för resten av säsongen, avslutar Jansson.

https://siriusinnebandy.ebiljett.nu/

Missa inte chansen att få se dubbelt Sirius på söndag! Damerna tar sig an Karlstad 13.00. Även dessa biljetter finns i länken ovan.