Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match

Två Siriusspelare klara för damernas landslagsläger

21 augusti 2019 11:10
SSL DAM

Nathalie Hjertberg och Klara Molin och har blivit uttagna till damlandslagets läger i Uppsala den 5-8 september.


Damlandslaget inleder säsongen med ett fyra dagar långt läger i IFU Arena i Uppsala 5-8 september där siktet är inställt på VM som spelas i schweiziska Neuchatel 7-15 december.

På förbundets hemsida säger förbundskapten Åsa Karlsson att hon har höga förväntningar på sina spelare och att hon vill att de visar att de vill vara med till VM.

”VM närmar sig med stormsteg och vi har inte så många tillfällen kvar innan VM-truppen ska tas ut. Nu har vi utgått från det vi såg i slutet av förra säsongen och på lägret på Gotland i slutet av maj”, säger hon och förklarar att lägret i Uppsala kommer att bestå av träningar, teambuilding, mediaträning och träningsmatcher mot herrjuniorlag.

”Vi ska fortsätta jobba med vårt spel, kika på detaljer i spelet och träna i special teams. Vi vill att spelarna ska visa upp sitt bästa jag under de här dagarna i Uppsala”, säger Åsa Karlsson.

Om de uttagna Siriusspelarna säger Åsa Karlsson att både Klara och Nathalie under slutet av förra säsongen och på det senaste lägret på Gotland verkligen visat att de vill vara med och slåss om en VM-plats.

”Klara är allround och kan spela på många positioner vilket är bra i vårt sätt att spela, rejäl och spelar med stor pondus och besitter stora ledaregenskaper. Natalie spelar med fart och är en duellspelare av rang vilket vi ser som en stor tillgång i vårt sätt att spela. Hon är snabb, brytningssäker och orädd”, säger Åsa Karlsson i en kommentar.