Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Niklas Wallén inför morgondagens match mot Helsingborg

28 oktober 2017 10:54
SSL HERR

”Det kommer krävas enormt hårt jobb och det ska vi ha med oss redan imorgon.” Det säger Niklas Wallén inför morgondagens bortamatch mot Helsingborg.


  • Namn: Niklas Wallén
  • Tröja nr: 14
  • Moderklubb: Storvreta IBK
  • Spelar med: Fatpipe Venom 27

Hej Niklas. Imorgon är det dags att möta Helsingborg borta – hur går tankarna inför den kampen?

Det ska bara bli kul att åka ner till Helsingborg och spela match igen. Det har blivit lite tamt med poäng för oss inledningsvis denna säsong, men vi har haft en bra träningsvecka och en go känsla i laget. Vi känner oss redo för morgondagens utmaning.

Du spelat i blåsvart sedan 2012 och har lite perspektiv – hur skulle du beskriva årets lag jämfört med tidigare uppsättningar?

Tycker att vi i Sirius har haft en stark trupp varje säsong jag har spelat och det är ingen skillnad i år.

Från läktaren så spelade ni fantastiskt mot Falun i inledningsmatchen och gjorde även en riktigt bra insats mot Storvreta. Däremot har det inte blivit poäng mot lag som ni på pappret ”ska” slå. Hur ser du på inledningen av säsongen?

Det finns inga matcher som man "ska" vinna i SSL. Alla lag är så pass bra så det är svårt att ta poäng i varje match. Vi har inte lyckats komma upp i den nivå som krävs för att vinna matcher. Kommer vi upp i rätt nivå så kommer vi även få poängen med oss.

Vad är dina förhoppningar på resten av säsongen?

Först och främst att vi ska hitta rätt och börja vinna matcher. Det kommer krävas enormt hårt jobb och det ska vi ha med oss redan imorgon.