Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 2 matcher
Lördag
06 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

”Vi gjorde en bra prestation och gav oss själva chansen att vinna, men…”

19 januari 2021 16:51
SSL HERR

”Formen för mig själv och laget är uppåtgående så det gäller att inte tumma på något utan lägga ner det arbete som krävs. Det är en rolig hall att komma till där vi efter 60 min ska stå som det segrande laget!” Det säger Oskar Domberg inför morgondagens match borta mot Mullsjö.


Hej Oskar. Det blev en tajt match mot topplaget Falun i fredags där det rosa laget drog det längsta strået och vann till slut med 5 – 6. Surt att förlora antar jag – inte minst då du själv spelade fram Kasper Broby som satte 5 – 3 i början av tredje?

”Hej! Självklart är det aldrig kul att förlora. Vi gjorde en bra prestation och gav oss själva chansen att vinna, men saknade den sista lilla spetsen i de avgörande lägena. Till nästa match ska vi rätta till det.”

Jag antar att ni ändå tar med er positiva saker från matchen mot Falun trots förlusten?

”Som sagt så var prestationen godkänd och med sådana insatser under en längre tid kommer också resultaten i högre utsträckning. Det vi gjorde bra ska vi även göra i nästa match.”

Du kom själv till blåsvart inför den här säsongen – hur har det varit så här långt?

”Det har varit en minst sagt speciell säsong med tanke på läget i världen. Jag har försökt anpassa mig till alla nya direktiv kopplat till innebandyn men även vardagen. Jag trivs bra i laget och ska tillsammans med alla andra skjuta in de bästa prestationerna nu mot slutet av säsongen.”

Imorgon möter ni Mullsjö borta – ett lag du själv spelat med. Hur går tankarna inför den matchen?

”Som inför en vanlig match. Formen för mig själv och laget är uppåtgående så det gäller att inte tumma på något utan lägga ner det arbete som krävs. Det är en rolig hall att komma till där vi efter 60 min ska stå som det segrande laget!”