Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Fokus på att stänga igen bakåt

4 oktober 2017 23:18
SSL Herr

”Det är bara revansch som gäller!” Det säger Daniel ”Stenis” Stenlund inför söndagens match mot Thorengruppen hemma i IFU Arena.


Hej Stenis. Ni har hunnit spela tre matcher där inledningen mot Falun såg riktigt bra ut. Sedan två förluster. Hur ser du på inledningen av säsongen? Tja! Självklart segt att vi åkt på två torskar nu efter en bra prestation mot Falun. Men man märker att vi har väldigt mycket fint i laget att jobba med, så kan vi bara få ihop det snyggt så kan det bli otroligt bra.

På söndag är det match hemma igen mot Team Thorengruppen - vilka tankar har du inför den matchen? Det är bara revansch som gäller! Det gäller att visa för oss själva och för alla andra att vi kan så mycket bättre.

Känns det som att ni kommit igång med ert spel nu efter tre matcher eller är det fortfarande något som måste förbättras? Det känns som att vi börjar få fart på spelet framåt men det gäller även att vi fokuserar på att stänga igen bakåt vilket vi hittills misslyckat med.

Fadderverksamheten är en viktig pusselbit i Sirius långsiktiga vision att hämta talanger från de egna leden. Vilket lag är du fadder för? P08 Domarringen

I samband med matchen nu på söndag är det aktiviteter hela dagen för ungdomslagen där de bland annat ska försöka slå era tider i olika banor på Turbo. Jag vet att du varit där – hur ser du på din egen insats på Turbo? Haha. Min egen insats var lite halvdan… Turbo kanske inte är min starkaste sida. Men för att vara första gången där och inte fått nå tidigare försök på banorna absolut godkänt!

Sirius nya damlag i SSL spelar ju också hemma i IFU Arena innan er match. Hur tror du att det går för dem mot Jönköping? Det kommer bli en spännande match och jag tror så klart att Sirius plockar 3 poäng.