Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Onsdag
19 Dec 1 match
Lördag
22 Dec 1 match
Torsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 2 matcher
Onsdag
06 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

”Vi ville avsluta på topp”

29 mars 2018 06:40
SSL DAM

”Det är klart att det är tråkigt att säsongen är över, men jag är otroligt glad och stolt över hela lagets insats i tisdags.” Det säger Charlotte Bravo efter match tre i kvartsfinalserien där man mot alla odds pressade KAIS Mora till en förlängning som man tyvärr förlorade.


Hej Charlotte. Vilken match ni bjöd på i tisdags för oss som satt hemma i TV soffan.

Hej! Ja verkligen, det var otroligt kul!

Ni saknade en lång rad spelare, ligger under med 3 – 1 inför tredje perioden och lyckas vända och ta matchen till förlängning. Var hittade ni kraften och viljan?

Vi kände allihop att vi ville avsluta på topp och sa till varandra att vi inte hade något att förlora och bara skulle ge allt sista 20 minuterna.

Du gjorde själv två mål i matchen – kan du berätta om dem?

Ja precis, båda målen var i slottet, ett på retur från Claessons backskott och ett när jag fick pass från Gertz från vänsterkanten!

Nu räckte det ju tyvärr inte hela vägen då Mora avgjorde i förlängningen vilket innebär att slutspelet är klart för den här gången. Hur känns nu när det gått någon dag?

Det är klart att det är tråkigt att säsongen är över, men jag är otroligt glad och stolt över hela lagets insats i tisdags.

Om du ser tillbaka – vilka höjdpunkter tar du med dig från den här säsongen?

Tisdagens match tar jag absolut med mig. Även vinsten mot Endre på hemmaplan sist var otroligt skön. Sista seriematchen vi spelade mot Telge gjorde vi också väldigt bra och i alla de tre matcherna spelade vi verkligen som ett kollektiv och visade vilket starkt lag vi är!