Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Vi ville avsluta på topp”

29 mars 2018 06:40
SSL DAM

”Det är klart att det är tråkigt att säsongen är över, men jag är otroligt glad och stolt över hela lagets insats i tisdags.” Det säger Charlotte Bravo efter match tre i kvartsfinalserien där man mot alla odds pressade KAIS Mora till en förlängning som man tyvärr förlorade.


Hej Charlotte. Vilken match ni bjöd på i tisdags för oss som satt hemma i TV soffan.

Hej! Ja verkligen, det var otroligt kul!

Ni saknade en lång rad spelare, ligger under med 3 – 1 inför tredje perioden och lyckas vända och ta matchen till förlängning. Var hittade ni kraften och viljan?

Vi kände allihop att vi ville avsluta på topp och sa till varandra att vi inte hade något att förlora och bara skulle ge allt sista 20 minuterna.

Du gjorde själv två mål i matchen – kan du berätta om dem?

Ja precis, båda målen var i slottet, ett på retur från Claessons backskott och ett när jag fick pass från Gertz från vänsterkanten!

Nu räckte det ju tyvärr inte hela vägen då Mora avgjorde i förlängningen vilket innebär att slutspelet är klart för den här gången. Hur känns nu när det gått någon dag?

Det är klart att det är tråkigt att säsongen är över, men jag är otroligt glad och stolt över hela lagets insats i tisdags.

Om du ser tillbaka – vilka höjdpunkter tar du med dig från den här säsongen?

Tisdagens match tar jag absolut med mig. Även vinsten mot Endre på hemmaplan sist var otroligt skön. Sista seriematchen vi spelade mot Telge gjorde vi också väldigt bra och i alla de tre matcherna spelade vi verkligen som ett kollektiv och visade vilket starkt lag vi är!