Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Sebastian Jonsson-Linderdahl

19 september 2018 08:45
SSL HERR

”Intrycket har varit positivt tycker jag. Det har varit lätt att komma in i laget. Jag gillar även den nystart vi är på väg att göra med laget.”Det säger Sebastian Jonsson-Linderdahl som närmast kommer från Gävle och spel i Allsvenskan.


Hej Sebastian. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Tjena, tack så mycket! Intrycket har varit positivt tycker jag. Det har varit lätt att komma in i laget. Jag gillar även den nystart vi är på väg att göra med laget.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Det har varit en bra mix med både löpning och gym, sedan drog innebandyn med klubba och boll igång och det har varit riktigt roligt. Det ska bli riktigt kul att serien drar igång nu och att man för börja tävla om poäng.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Mina förhoppningar på säsongen är att vi ska komma på en bättre placering i tabellen än förra året och ta oss till slutspel. Sen hoppas jag på att kunna bidra både offensivt och defensivt.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Är en back som gillar när det hettar till lite. Gillar att skjuta mycket och hitta fina uppspel.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Nja, några stycken har jag säkert som jag inte tänker att jag gör, utan gör det bara.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Jobbar som Snickarlärling just nu.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Jag gillar att spela golf.”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Jag tror Jocke Olsson kommer plocka hem mest poäng.”